Vos verjagen

Alle over het verjagen en bestrijden van vossen uit uw tuin,

Vossenfeitje – Het strookt niet met hun sluwe reputatie, maar vossen spelen graag. Ze spelen met andere vossen, met katten en honden en zelfs met… mensen. Niet alles is was het lijkt!

vos verjagen

De beste producten voor het verjagen van Vossen!

Onze selectie van producten is gemaakt op basis van reviews / ervaring en prijs/kwaliteit.

Ultrasonic Garden Protector 3

Ultrasonic Garden Protector 3

Kat Protector / Garden

Vossen Verjager Weitech

ultrasoon

De Pest-Tech DEF-200

De Vos verjagen

Vossen zijn de vijand van boeren, veehouders en mensen met kippen in de tuin. Dit omdat vossen kippen, knaagdieren, eieren en konijnen eten. Ongeveer alle essentiële onderdelen van het levensonderhoud van een boer.

  • Een eenvoudige manier om een ​​vos uit je tuin te houden, is door de tuin goed af te schermen. Dit is duur, maar het houdt alle beestjes, niet alleen vossen, uit je tuin. Je kunt met een traditionele witte paalhek gaan als je wilt of alleen een eenvoudig gaas hek zal het lukken. Een hek is echter geen dwaze manier om de vossen buiten te houden als ze echt iets in je tuin willen eten. Een groter hek houdt de hoge springers buiten.
  • Je kunt de vossen verjagen door grote honden in je tuin te houden of door een bewegingsgestuurd sprinklersysteem te gebruiken dat ze zal besproeien wanneer ze in de buurt komen. Je kunt ze strategisch plaatsen waar de vos graag onder je huis komt of waar ze inbreken in je kippenhok. (Zie ook bovenstaande systemen )
  • Als geen van de bovenstaande methoden werkt, zult u meer drastische maatregelen moeten nemen. Het inschakelen van een professionele dienstverlener is dan wel een must.

Online shops waar je Vos-verjaag artikelen kunt kopen: