Spinnen Verjagen & Wegjagen

De tips voor structurele overlast van spinnen

Spinnenfeitje(s) – Je zal er misschien van schrikken, maar onderzoek heeft uitgewezen dat je je altijd binnen 3 meter van een spin bevindt. AAAAH! Wat beter nieuws: Het is een MYTHE dat we acht spinnen per nacht opeten. Dit is volledige onzin verzonnen door een columniste.. Om te testen of de lezers erin trapte… Nou dat is dus gelukt.

spin verwijderen

De beste producten voor het verjagen van Spinnen

Onze selectie van producten is gemaakt op basis van reviews / ervaring en prijs/kwaliteit.

SPIDER CATCHER – Spinnen Vanger

Impressed Spider Free Spray

Spider free (tot 30 m²) Ulstrasoon

Insecten Vanger (Supertip)

Anti Spinnen Spray

Spinnen Verjaag Tips:

Laten we even goed bij het begin beginnen. Een Ultrasone verjagen voor spinnen KAN, maar is absoluut geen ideale oplossing. U bent namelijk voortdurend stroom aan verbruiken en er komt ook nog eens geluid uit dat apparaat. Voor ongedierte als het verjagen van muizen en bijvoorbeeld een steenmarter zouden wij zeggen: dit kan goed met ultrasoon geluid en dit werkt ook goed. Maar voor spinnen zouden wij dit niet als eerste proberen.

Producten die veel beter werken

  • Een Spinnen Catcher
  • Een Insecten vanger
  • Anti Spinnen Spray

Spinnen vangen met een Spider Catcher

Als je spinnen wilt bestrijden ben je veelal ook bang voor ze, wat het zijn eigenlijk best wel nuttige diertjes (je hoeft ze dus helemaal niet te verwijderen). Maar dat ter zijde: via dit apparaat kan je afstand behouden en kan je de spin makkelijk weer buiten loslaten. De afstand tussen de bediening en de spin is een halve meter. Dus je komt nooit in de buurt van de spin.

De Insecten Vanger

Als je niet dol op spinnen bent zijn er vaak ook wel andere insecten die je weg zou willen hebben. Daarvoor heb je veel aan een insecten vanger. Dit apparaat is nuttig voor alle insecten en zorgt er simpelweg voor dat je eenvoudig het normale truukje kan doen ( papiertje achter een kom ) . Door dit apparaat is dit allemaal een stuk makkelijker.

Artikelen tegen Spinnen vind je onder andere hier: