animal-animal-photography-avian-2398857

Verjaag Artikelen die je waarschijnlijk nog niet kent!

In de wondere wereld van de ongedierte bestrijding is veel gaande, de laatste tijd komen er steeds meer baanbrekende artikelen op de markt. Artikelen die ervoor zorgen dat ongedierte bestrijden makkelijker wordt, niet alles werkt. Sommige producten zijn onzin, of zijn van zulke slechte kwaliteit dat ze bij het eerste gebruik al uit elkaar vallen. Dat is allesbehalve duurzaam, hierdoor ontstaat onnodige productie, producten die niemand nodig heeft. Wij doken hier op Verjagen.com op tien opvallende producten.

De Spinnenvanger

Een product wat simpelweg doet wat het moet doen: Spinnen vangen ( of andere kleine ongedierte ). Dankzij het vernuftige systeem met plastic haren kunt u de insecten netjes, gemakkelijk en snel vangen en verwijderen!

  • Prijs: Rond de € 20,-
  • Reviews: Goed / doet wat het moet doen

Meer over dit product in het artikel over Spinnen Verjagen

SPIDER CATCHER – Spinnen Vanger

Insectenvanger met Schuifpaneel

Heel simpel spinnen of andere insecten vangen en veilig buiten de deur weer vrijlaten! Een vervanging van de oeroude methodiek van het glas op het raam zetten en er dan onhandig een papiertje onder zetten.

  • Prijs: Rond de € 20,-
  • Reviews: Goed /  Ook zeer goed voor de insecten.

Meer over dit product in het artikel over Spinnen Verjagen

Insecten Vanger (Supertip)

De Nep Kraaien ( of Valken)

De Nepvogels (valk of kraai) zijn alleen geschikt voor ‘vermindering’ van de bijvoorbeeld duivenpopulatie als u hier last van heeft. Ze kunnen het nooit tot 0 reduceren. Wel helpt het bewezen met de afname van andere dieren.

  • Prijs: Rond de € 10,-
  • Reviews: Gemiddeld, werkt alleen in afname. Zorgt nooit voor 100% afweer.

Meer over dit product in het artikel over Duiven Verjagen.

3x Giga Kraaiverschrikker

De Insectenlamp

Wij hadden zoveel last van muggen, dit we ten einde raad (na echt alles al geprobeerd te hebben) de 30W Flystopper hebben aangeschaft.
Na een week gebruik er 2 bijbesteld. Het resultaat is verbluffend : minimaal 8.000 – 10.000 muggen per week op warme dagen.

  • Prijs: Rond de € 40,-
  • Reviews: Relatief Goed & Veel

Meer over dit product in het artikel over Vliegen Verjagen

KingKong Flystopper

Ultrasone Verjagers

In veel gevallen werken de betere Ultrasone Verjagers en voldoen ze aan de verwachtingen, sommige lage kwaliteitsproducten kunnen echter tegen vallen. Kies voor goede producten als u overgaat tot ultrasone verjaging.

  • Prijs: van 10 tot 60 euro
  • Reviews: Redelijk tot Goed.

Meer over dit product in de blogpost: Ultrasoon verjagen

Ultrasone Muggenverjager

Ultrasone Muizenverjager