Duiven verjagen

Duif Verjagen / Alle over het verjagen van de overlastgevende Duif!

Duivenfeitje(s) – De duurste duif ooit verkocht was maar liefst $400.000 waard! (Verkocht in Dubai) Misschien een minder leuk feitje voor diegene die duiven proberen te verjagen: Als je een duif vangt en een paar kilometer verderop weer loslaat vliegt hij vrijwel direct weer terug naar de plek waar hij gevangen is.. (Dit werkt dus niet) Lees hieronder wat wel werkt!

duif

De beste producten voor het Verjagen van Duiven

ALTIJD RESULTAAT

duivenwering

Dit artikel werkt gegarandeerd, echter staat deze vogelwering niet overal even mooi. Zeer geschikt voor balkons & zeer goedkope oplossing.

BUDGET KEUZE

ultrasoon

Een milieu vriendelijker apparaat bestaat niet, het werkt zeer goed tegen duiven in de tuin. Een zeer goede keuze voor duivenoverlast.

BESTE KEUZE

gymston ultrasoon duiven verjagen

Als je duiven wilt verjagen met geluid is dit een bewezen effectieve oplossing. Zit een aparte stand op voor Duiven & Vogels.

NIET 100%

Deze kraaien zorgen 100% zeker voor ! vermindering ! van duiven in uw tuin of op uw balkon. Reviews zijn positief en afname duiven is verzekerd.

NIET 100%

bewegende-valk

Valk Vogelverschrikker

Dit artikel hebben we verwijderd omdat de recensies niet goed genoeg waren. Ultrasoon apparaten werken simpelweg beter!

Duiven verjagen

Je bent zeker niet de enige die last heeft van Duiven. Duiven kunnen veel overlast veroorzaken. De meeste hinder wordt ondervonden door het verontreinigen van daken, gevels en ramen; op sommige plaatsen kun je geen schone was buiten hangen of er is wel een duif die zijn uitwerpselen erop laten vallen. Bovenal kunnen de uitwerpselen serieuze schade aanrichten als je het laat ophopen en laat liggen. (zelfs de grootste bruggen ter wereld hebben hieronder te lijden.)

Met onze tips kun je effectief duiven verjagen.

Algemene tips om duiven te verjagen

Duiven broeden het hele jaar door en zijn niet zo kieskeurig als het om de kraamkamer gaat. Het gevolg is dat de duivenpopulatie de laatste jaren sterk toeneemt. En dat leidt tot meer overlast. Met name in de stad ervaart men veel hinder van de duif. Er zijn een aantal eenvoudige manieren waarmee je duiven kunt verjagen van je balkon, gevel of dakgoot. Maar waar hebben die duiven nou een hekel aan?

Hier hebben duiven een hekel aan:

  • Duiven hebben een hekel aan ultrasoon geluid, met deze GYMSON ultrasoon verjager ben je zo van jouw duiven af.
  • Duiven hebben een hekel aan sterke en pittige kruiden als peper en kaneel. Probeer eens wat peper op jouw balkon te strooien en zie of het probleem afneemt.
  • Duiven zijn net als andere vogels bang voor roofdieren als de uil en kraaien. Plastic varianten hiervan werken wel niet optimaal. Ze verminderen alleen het aantal duiven.
  • Duiven hebben een hekel aan droogte: Staat er water op jouw balkon? Is het erg vochtig? Dan trekt dat duiven aan.

Duiven verjagen met geluid

De eenvoudigste manier om duiven te verjagen is met geluid. Er zijn diverse duif verschrikkers te koop die op basis van geluid werken. Je kunt kiezen voor een elektrische verschrikker die een ultrasone toon verspreid waar duiven een hekel aan hebben. Deze tonen zijn voor de mens niet hoorbaar. Er zijn ook verschrikkers te koop die het geluid van een roofvogel nabootsen. De mogelijke aanwezigheid van deze vijand houdt iedere duif op afstand. Kies in alle gevallen wel voor een verschrikker met voldoende bereik. Zie hier een voorbeeld van zo’n ultrasoon artikel.

Maak de landingsplaats onaantrekkelijk

duif eng

Dit onaantrekkelijke masker doet de truuk!

Duiven zijn geen kieskeurige dieren, maar ze hebben weinig zin om veel moeite te doen voor een goede plek. Als je de landingsplaats onaantrekkelijk maakt, zal de duif snel naar een andere plek uitwijken. Je doet dit eenvoudig door een lijn te spannen op de balkonrand, of door het (laten) plaatsen van pennen of netten.

Let er goed op dat de duiven zich niet naar een andere landingsplaats aan jouw woning kunnen verplaatsen, ze hebben maar een klein randje nodig. (Zie ook een voorbeeld in de top 5 producten hierboven)

Laat duiven schrikken

Duiven zijn vogels die snel schrikken van geluid en licht(flitsen). Je kunt hun schrikachtige natuur eenvoudig tegen hen gebruiken. Zo kun je cd’s ophangen die het licht weerkaatsen. Duiven schrikken hiervan. Je kunt ook overwegen om een plastic roofvogel of kraai bij de landingsplaats te zetten, de duif kent zijn plek in de rangorde. Door gebruik te maken van hun zwakke plek kun je duiven eenvoudig verjagen naar een andere woning.

gymston ultrasoon duiven verjagen

BESTE KEUZE

Als je duiven wilt verjagen met geluid is dit een bewezen effectieve oplossing. Zit een aparte stand op voor Duiven & Vogels.

Online shops waar je duif-verjaag artikelen kunt kopen:

 

Andere Artikelen van Verjagen.com